dla mnie oki tak jak pisalem w watku o zamieszczaniu fotek twojego autorstwa i sie bardzo nie pomylilem jesli chodzi o opinie "fanow" tuningu dzialajacych na tej stronie tak jak pisalem tam czekam na opinie 'gromowladnego" i jego sekretarza na temat twojego autka ...
probe na sprzedaz
teraz fascynuja mnei dwa kola
i oczywiscie mocne 4
co to za wersja?? 2.2 LX czy GT czy może 3.0 LX bo zderzak przód i lusterka od 3.0 ale reszta mi nie pasi
Probe 2.2 GL 89' Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!
E, tam qrna. To chyba nie było małe co nieco, lecz co nieco za dużo
/czyt.piwko/ jak dla Ciebie i stąd ten pomysł.
W dzieciństwie jeździłem do Gliwic na wakacje do dziadków,więc mam
sentyment do tego regionu, czasem tu zaglądam, ale po tym co zobaczyłem Katowice sobie raczej odpuszczę.
Prosit!
A co do wydechu to nie wiem co z nim nie tak??????? mnie sie podoba
Aha - tylko musi być tak wielka, co by można było w niej auto zaparkować A na poważnie - jak zmienisz wydech na okrągłą rurę - to chętnie odkupię te końcówki
no własnie tak myślałem . Kupiłeś proba ze zderzakiem i lusterkami od 3.0 czy skąbinowałeś je specjalnie???
p.s. witaj w klubie . Też mam 2.2 bez turbo
Probe 2.2 GL 89' Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!
Podobno długie samochody lepiej wyglądają z podwójnym wydechem.
mnie sie ten mój podoba. chciałem na początku mieć końcówki z dwóch stron ale zwątpiłem jak wlazłem pod auto.