http://img402.imageshack.us/g/img1918.jpg/
Postaram sie to nadrobić ciekawszymi fotkami o lepszej jakości

Oby służył długo i bezproblemowo
 Oby służył długo i bezproblemowo 

DziękiAgusia pisze:Tak
jedyny słuszny kolor
Gratuluję gustu
 nie ukrywam ze kolor przykuł moja uwage
 nie ukrywam ze kolor przykuł moja uwage  

, zawieszenie natomiast jest do poprawek z tyłu... łączniki stabilizatora oraz jego gumowe tuleje
  , zawieszenie natomiast jest do poprawek z tyłu... łączniki stabilizatora oraz jego gumowe tuleje 

wojtas89 pisze:Kolejna dwójka w mieście, auto wygląda na zadbane no i skórka w środku. W jakiej części miasta można cię spotkać?
 , najczęściej centrum
 , najczęściej centrum

z prawo- na lewobrzeże,
  z prawo- na lewobrzeże, 

. Cieszy mnie bardzo że trafiłeś na tę stronkę, bo większość właścicieli 2gen których jeździ po naszym mieście(a jest ich naprawdę wiele) , nie chce się rejestrować na forum mimo zaproszeń
 . Cieszy mnie bardzo że trafiłeś na tę stronkę, bo większość właścicieli 2gen których jeździ po naszym mieście(a jest ich naprawdę wiele) , nie chce się rejestrować na forum mimo zaproszeń  . Za to 1 Gen jest u nas niewiele i bardzo mnie to cieszy
 . Za to 1 Gen jest u nas niewiele i bardzo mnie to cieszy  
   .
 . 

...ja pracuje na prawobrzeżu z tym że raczej nim nie jeżdże do pracy...powiedzmy ze sporadycznie
 ...ja pracuje na prawobrzeżu z tym że raczej nim nie jeżdże do pracy...powiedzmy ze sporadycznie  

A to jest to co Agi lubią najbardziejJarek87 pisze:
Aga ..możliwe ze sie spotkamy...ja pracuje na prawobrzeżu z tym że raczej nim nie jeżdże do pracy...powiedzmy ze sporadycznie

może kiedyś na światłach ...

, które zdrapują lakier na progach
, które zdrapują lakier na progach  

- Tęskno.
 - Tęskno. .. stał dosyć długo na allegro, najpierw był wystawiony za bagatela 13tysięcy! Lekkie przegięcie
 .. stał dosyć długo na allegro, najpierw był wystawiony za bagatela 13tysięcy! Lekkie przegięcie  

Za pierwszym razem wystawiony był za 14 600. Ładny biznes
  Za pierwszym razem wystawiony był za 14 600. Ładny biznes   
  - Tęskno.
 - Tęskno. Piękna fura.
  Piękna fura.