Hehe narazie pokaze wam jedna fotke ale jutro zrobie wiecej...
moze opisze...3-neony 120cm a na tyl 1x60cm bo mi sie wiekszy nie zmiescil

Generalnie w większości krajów Europy jest to zabronione only w Stanach jest wolna amerykanka z tego rodzaju udziwnieniami. Ale... jeśliby w Polsce zaczęli się naprawdę czepiać tych "jarzeniówek" to połowa kaszlaków i golfów miałaby zabrane dowody rejestracyjneArtek pisze:A czy policja nie będzie się tego czepiać?
Jest to dozwolone?
a kto tu co porównywał do kaszlaka narwańcu...DUKE pisze:Ojj Bienias przegiołes...obrazilem sie![]()
![]()
Moja fure porownujesz z kaszlakiem.....ojjjj przegiołes..![]()
ALE MI SIE BARDZO PODOBA I TO JEST NAJWAZNIEJSZE![]()
![]()
A KRAKOFF OCENI W WEEKEND![]()
Cynki widzial i tez zalozy hehe czerwone
Tzn jesli o to chodzi...to nie sa neony za 100zl czyli na12V albo dioski...ze co 120cm jedna diodka i watpie ze do kaszlaka czy innych...ktos zalozylby neonki za 600zl...hehehe spoko....koniec tematu...BIENIAS - GDP pisze:a kto tu co porównywał do kaszlaka narwańcu...DUKE pisze:Ojj Bienias przegiołes...obrazilem sie![]()
![]()
Moja fure porownujesz z kaszlakiem.....ojjjj przegiołes..![]()
ALE MI SIE BARDZO PODOBA I TO JEST NAJWAZNIEJSZE![]()
![]()
A KRAKOFF OCENI W WEEKEND![]()
Cynki widzial i tez zalozy hehe czerwone
jak już to z mojego tekstu wynika że mają te neonki pozakładane w byle czym (czyt. kaszlaki, golfy, polonezy) i raczej to ich prześmiewam... czytaj uważniej i trzy razy się zastanów nim cos palniesz
Suuupppeeerrr pamietaj zeby fotki wrzucicJAZDA-PRZEMO pisze:witam fajowe ufo dobrze ze masz niebieskie bo ja zkladam zielone i moglo by to troche sie gryzc pozdrawiam
Na zewnątrz mam,oczywiście.To w środku,to ramka neonowa,świeci się na stałe,lub miga w rytm muzyki,ma do tego specjalny sterownik,można sobie ustawić.Jak dobrze pamiętam ,to 60-70 PLN.DUKE pisze:![]()
![]()
Ja wam dam ufo
![]()
hehe
Axel a na zewnatrz tez maszhmm to w srodku jest OK...a co to jest??jakis neon czy diody??i za ile??
![]()
Co do moich neonow....koszt - 600zl nawet troszke wiecej bo 50m kabla mi poszlo pod autoa dokladnie 48m
![]()
Dzisiaj bedzie wiecej zdjec jak sie sciemni ..jak 4-swieca![]()