Krótkie odcinki 2-3 km i potrzeba kazdorazowego zapalania i gaszenia lamp zrobiła swoje. Fakt, świeca naprawde bardzo dobrze.
 Krótkie odcinki 2-3 km i potrzeba kazdorazowego zapalania i gaszenia lamp zrobiła swoje. Fakt, świeca naprawde bardzo dobrze.-- dodano 2014-12-09 13:33 --Spider33 pisze:Mi tam te osramy calkiem szybko padły ale wydaje mi się że to wina stulu jazdy. Roku na nich napewno nie przejeżdziłemKrótkie odcinki 2-3 km i potrzeba kazdorazowego zapalania i gaszenia lamp zrobiła swoje. Fakt, świeca naprawde bardzo dobrze.

a daj fotke dupki nocą
 a daj fotke dupki nocą 
no wiecie co ?paput3000 pisze:a daj fotke dupki nocą

Mówisz i maszpaput3000 pisze:a daj fotke dupki nocą

to mi daj tej dupki nr zrobie jej sesje przed proboszczem
  to mi daj tej dupki nr zrobie jej sesje przed proboszczem spodziewałem sie tego typu komentarzy hehe
 spodziewałem sie tego typu komentarzy hehe 
Tak kupiłem auto jak sciagne to bede mial inny odcien koloru bo auto bylo malowane z tymi progam a pod nimi nie bede myslal na wiosne mi tez nie pasiMayrus pisze:Ale te dokładki na progach to ktoś mógł sobie darować...
 :
 :

Progi mam podkladem byly wymieniane:-)Eli pisze:Kolor będzie standardowy dla progów:
Tesni pisze:Widzę Eli, że zdjęcie z prywatnej galerii wrzuciłeś.

coś kiedyś mi się obiło o uszy, że dodatkowe światła stopu muszą przylegać szczelnie do szyby żeby nie było oślepiającego poblasku
 coś kiedyś mi się obiło o uszy, że dodatkowe światła stopu muszą przylegać szczelnie do szyby żeby nie było oślepiającego poblasku   i podobno policjanty się tego czepiają
 i podobno policjanty się tego czepiają
no to chyba po to są w każdym samochodzie światła stopu co nieBady111 pisze: parę razy jak hamowałem z dużej prędkości to by mi w dupę wjechał ktoś wiec wole pokazać ze hamuje
 czy się mylę
 czy się mylę   
  albo nawet dwie sekundy
 albo nawet dwie sekundy