zeby jezdzic pewnym auteminzynier pisze:wiec po co przeplacac
jak kogos nie stac na jazde probkiem, to niech sobie kaszlaka kupi...inzynier pisze:wybacz stary ale to nie kwestia bajerow, budowa lacznika jest prosta jak budowa cepa i jedyna rzecza ktora sie tu zuzywa sa wlasnie gumki
ale jak ktos ma za duzo kasy...
to nie zamienniki, to oryginaly... zamienniki to g... warte JCenduro15 pisze:tańszymi zamiennikami.....od Mazdy:
nie uwazam... za to uwazam, ze pakowanie do auta byle g... i namawianie do tego innych jest... sam nie wiem czymenduro15 pisze:kupowanie baaaaaaardzo drogich części do autka wartego kilka tysięcy(nawet mając na uwadze jego wartości czysto uczuciowe)i chwalenie się tym na prawo i lewo ,oraz obrażanie innych i ich samochodów jest chyba przejawem snobizmu....nie uważasz???
widzisz Cynki, tu nie chodzi o ta gume ale o podejscie do autka i Tobie akurat nie musze tego tlumaczyc... wlasnie z tego powodu ciagniesz 15letnie autko od niemaszka i masz nowke sztuke (jakosc drog i skrajne wypadki kupowania aut od turkow pomijam )... a dlaczego nie masz klopotow?... bo serwis nie jest heniowany... ot coCynki pisze:to tylko kawałek gumy, nie ma większego znaczenia tak na prawdę tutaj reakcja na temperatury czy jakieś inne tam parametry...
nie jestem dobrym czlowiekiem... nie, nie namawia... poleca... nie widze dokladnie zadnej roznicyinzynier pisze:posluchaj dobry czlowieku![]()
po pierwsze primo - nikt tu nikogo do niczego nie namawia;
czyli co do jakosci nieoryginalnych czesci sie zgadzamy... oryginalne gumy z malaka sa lepsze niz podrobione syfy...inzynier pisze:po drugie primo- obejrzalem sobie gumki na zamiennikach (przyznaje ze nie na oryginalach) i klocilbym sie o roznice jakosci miedzy nimi a tymi od malacza;
patrz wyzej... i odpowiedz dla Cynkiego...inzynier pisze:po trzecie primo - cos strasznie choldujesz oryginalnym czesciom (chyba w serwisie pracujesz) choc moi kumple pracujacy w fabrycznych serwisach jakos specjalnie nie namawiaja mnie na "oryginaly";
skoro jest wyjatkiem... to hm... nawet sklonny jestem odwolac heniowanieinzynier pisze:po czwarte - kwestia tych gum jest wyjatkiem (choc moze potwierdzajacym regule) bo jakos trudno elementy innych pojazdow wlozyc do tego cacka - ale jak ktos mocno chce...
a tyz pozdroinzynier pisze:pozdro
Ja tam jestem generalnie za gumkami do maluchakicur pisze:...jednak zgadzam sie z tymi ktorzy sa za gumkami od malucha... a to sa tylko gumki! na dodatek nie spelniaja one zadnej waznej funkcji...
noz w du... wreszcie cos sie dziejeSh(.)(.)ters pisze:Ja tam jestem generalnie za gumkami do maluchakicur pisze:...jednak zgadzam sie z tymi ktorzy sa za gumkami od malucha... a to sa tylko gumki! na dodatek nie spelniaja one zadnej waznej funkcji.... Jednak wolę oryginały, bo nie wyobrażam sobie ubrać mojego małego w jakieś tanie g****
. Moim zdaniem gumki spełniają kluczową funkcję
.
jesli chodzi o te kwestie to ja tesh wole oryginalyWojtecki pisze:noz w du... wreszcie cos sie dziejeSh(.)(.)ters pisze:Ja tam jestem generalnie za gumkami do maluchakicur pisze:...jednak zgadzam sie z tymi ktorzy sa za gumkami od malucha... a to sa tylko gumki! na dodatek nie spelniaja one zadnej waznej funkcji.... Jednak wolę oryginały, bo nie wyobrażam sobie ubrać mojego małego w jakieś tanie g****
. Moim zdaniem gumki spełniają kluczową funkcję
.
![]()
![]()