Może orientujecie się od czego podchodzą do 2.0 16V(USA) i może znacie firmę i nr.katalogowy odpowiednich szczęk
Szczęki w 2.0 16V(USA)
- strober
- Samochód: none
- Galeria: viewtopic.php?t=7957
Szczęki w 2.0 16V(USA)
Muszę wymienić pilnie szczęki u mnie w Probasku!Panowie w serwisach nie posiadają w swoich katalogach szczęk do PROBASA
mają tylko do wersji (EURO)-klocki
Może orientujecie się od czego podchodzą do 2.0 16V(USA) i może znacie firmę i nr.katalogowy odpowiednich szczęk

Był 2.0 16V
był 2.5 V6
- strober
- strober
:]
sorry mialem zapierdziel w pracy i przez 2 tyg zero forum....
Jak juz masz klocki to sie ciesze... Z doswiadczenia wiem ze np. od rocznika 93 do mojego nie pasowaly (mowimy o wersji USA). Wiecej info na prv. nie zasmiecam
Jak juz masz klocki to sie ciesze... Z doswiadczenia wiem ze np. od rocznika 93 do mojego nie pasowaly (mowimy o wersji USA). Wiecej info na prv. nie zasmiecam
/Roofio Probe II 1995 USA
- strober
-
Sh(.)(.)ters
- Galeria: viewtopic.php?t=5520
Stroberku, jakbym Ci równie fachowo poradził, co mój znajomy gamoń zamówił mi części do zawieszenia (swożeń, końcówka drążka, łączniki stabilizatora) to miałbyś mały "Probelem"
. Tylko swożeń pasował bo resztę dobrał od II gen.
Całe szczęście, że koleś w warsztacie wymienił mi graty
.
..........
.........
.....The Power of Dreams.....
..............The Power of Dreams.....
-
Gość
BuheheheheSh(.)(.)ters pisze:Stroberku, jakbym Ci równie fachowo poradził, co mój znajomy gamoń zamówił mi części do zawieszenia (swożeń, końcówka drążka, łączniki stabilizatora) to miałbyś mały "Probelem". Tylko swożeń pasował bo resztę dobrał od II gen.
.
- strober
DobłeSh(.)(.)ters pisze:Stroberku, jakbym Ci równie fachowo poradził, co mój znajomy gamoń zamówił mi części do zawieszenia (swożeń, końcówka drążka, łączniki stabilizatora) to miałbyś mały "Probelem". Tylko swożeń pasował bo resztę dobrał od II gen.
.

Był 2.0 16V
był 2.5 V6