Od Mazdy nie pasował (za mała uszczelka na około). Próbowaliśmy i filtrów JC i japońskich. Powiedzcie mi proszę jaki filtr włożyć.
 Od Mazdy nie pasował (za mała uszczelka na około). Próbowaliśmy i filtrów JC i japońskich. Powiedzcie mi proszę jaki filtr włożyć.Jaki filtr powietrza do 2.0 95r.???
Jaki filtr powietrza do 2.0 95r.???
Byłem ostatnio w serwisie (JC Auto Perfect Service), wymiana płynów itp. Próbowaliśmy coś dobrać z filtrów powietrza jednak bezskutecznie  Od Mazdy nie pasował (za mała uszczelka na około). Próbowaliśmy i filtrów JC i japońskich. Powiedzcie mi proszę jaki filtr włożyć.
 Od Mazdy nie pasował (za mała uszczelka na około). Próbowaliśmy i filtrów JC i japońskich. Powiedzcie mi proszę jaki filtr włożyć.

Od Mazdy nie pasował (za mała uszczelka na około). Próbowaliśmy i filtrów JC i japońskich. Powiedzcie mi proszę jaki filtr włożyć.Czarne Probe II 2.0 1995 manual + LPG

- strober
- Samochód: none
- Galeria: viewtopic.php?t=7957
...jest nieciekawie...też miałem problemy z doborem filtra powietrzamedici pisze:w JC mają coś pochrzanione w katalogach, bo mi sprzedali kiedyś z za dużą uszdczelką i nie mogłem zamknąć obudowy filtra..... musiałem jechać i wymieniać.
niestety nie pamiętam nr katalogowego

sprawa jest skomplikowana bo jeszcze nie spotkałem się żeby któryś katalogowy nr mazdy pasował idealnie do probe 2.0
 Metodą prób i błędów dzieki zaprzyjaźnionemu warsztatowi serwosowemu udało się dobrać odpowiedni filtr bodajże firmy fiam
  Metodą prób i błędów dzieki zaprzyjaźnionemu warsztatowi serwosowemu udało się dobrać odpowiedni filtr bodajże firmy fiam 
Był Probe II 94 2.0 16V SE USA z ATX
Miał być ProbeII V6...
...jest focus 2.0 16V:)

Miał być ProbeII V6...
...jest focus 2.0 16V:)
- 
				Voodoo
- Galeria: viewtopic.php?t=5493
- Kontakt:
- 
				Voodoo
- Galeria: viewtopic.php?t=5493
- Kontakt:

Jest na styk więc trzeba uważać przy domykaniu pokrywy
 Jest na styk więc trzeba uważać przy domykaniu pokrywy 

Naturalnie zapisze nr katalogowt pasującego filtra i wrzucę na forum. Dzięki za zainteresowanie.
 Naturalnie zapisze nr katalogowt pasującego filtra i wrzucę na forum. Dzięki za zainteresowanie.
 Ford Probe 2.0 '94r.
Ford Probe 2.0 '94r. 
 __94
 __94

Jesli dobrze pamietam to kupilem filtr "Filtron"AP 113 U mnie pasuje
 Jesli dobrze pamietam to kupilem filtr "Filtron"AP 113 U mnie pasuje