Nasuwają mi się takie dwa pytania :
-Jakie macie wycieraczki
-Co myślicie o takich wycieraczkach, może ktoś z Was takie posiada:
http://moto.allegro.pl/item142717230_su ... 530mm.html
Lukas, a jakie masz zakończenie ramienia -proste czy zaokrąglone? chodzi mi o mocowanie wycieraczki, bo jak kiedyś chciałem kupić Valeo, to mi powiedzieli, że niestety nie da rady ich zamontować.Lukas22 pisze:Ja mam takie wycieraczki w swoim probku. Valeo Silencio XTRM się nazywają i jeżeli chodzi o Valeo to są naprawde dobre, tylko ..... cena. Komplet około 120-130 zł ! Ale jeżeli chodzi o samo działanie to są godne polecenia !!! I fajnie wyglądają.
dobrze koleszka mówiresko pisze:A co ty masz za problem,zmierz sobie stare i kup nowe.Kurcze z takimi pytaniami na forum to już lekka przesada,niedługo zaczniecie się pytać o rodzaj gwintu w wentylach oczywiście oryginalnych![]()
.Nie kupisz nowych oryginalnych wycieraczek więc po co ci wymiary?Idź do sklepu weź pierwsze lepsze wycieraczki i poczytaj z tyłu,tam jest napisane do jakiego auta pasują
W ten sposób dowie się jaki wymiar ma teraz, a nie jaki powinien być.resko pisze:A co ty masz za problem,zmierz sobie stare i kup nowe.
Instrukcja do jedynki (dostępna w Strefie Zrzutu) podaje (str.54) 530 i 450 mm odpowiednio dla kierowcy i pasażera.
Ja kupiłem "markowe"... wydałem w ... kasy i przez miesiąc było wielkie WOWbuds106 pisze:No ja mam odczucie że słabo takie zbierają, nie wiem... może ja kiepskie kupiłem ;|