witam wszystkich zainteresowanych moim problemikiem. potrzebuję schematu elektrycznego stacyjki bo ta mi sie już zużyła a nie opłaca mi się oddawać do regeneracji.
no nie wiem, ilość postów nie jest zastraszająca. Zarejestrowałeś się nie dawno, tak jak ja i już prosisz o takie rzeczy. Nie sądzę żeby ktoś dał Ci to.
RedShadow pisze:no nie wiem, ilość postów nie jest zastraszająca. Zarejestrowałeś się nie dawno, tak jak ja i już prosisz o takie rzeczy. Nie sądzę żeby ktoś dał Ci to.
młody pisze:witam wszystkich zainteresowanych moim problemikiem. potrzebuję schematu elektrycznego stacyjki bo ta mi sie już zużyła a nie opłaca mi się oddawać do regeneracji.
Dobra,
ja będę ten lepszy i pomogę ci....
Mam taką działającą stacyjkę razem z kluczykiem jeśli cię to interesuje.
Jeśli poprawi ci humor to uruchamiała silnik 2.2 GT pierwszej generacji oczywiście..
Witam
Jak zostawie stacyjke w pozycji ACC (druga od lewej pozycja) czy jest pobierane jakies wieksze napiecie? Pytam bo mam pewne użądzonko w autku tylko pomylilem napiecia i działa własnie w pozycji ACC jak wylącze całkowicie i zablokuje kierownice to brak napiecia na tej lini, a niechciałbym aby mi sie akumulator rozładował.
Dzieki
Na pewno załączony jest jakiś przekaźnik. Jeden na pewno, być może więcej. W oryginalnym radio świecił się wyświetlacz - dodatkowe kilkadziesiąt miliamper.
Juz zrobiłem i jest ok bałem sie ze może komp za dlugo bedzie pod napieciem ale wczersniej sprawdzłem to napiecie spada dosłownie o jakies 0,30 V na pozycju ACC
na acc masz chyba aktywny prąd pod zapalniczką, radiem, nmie wiem czy przypadkiem nie ma pod wycieraczkami też fazy, to taka ryzykowna pozycja powiedziałbym.
lepiej jednak nie zostawiac kluczyka w tej pozycji na jakieś dłuższe okresy...
Ja kiedyś zostawiałem na ACC i się dziwiłem czemu mi po jakimś czasie akumulator się rozładowywał. Załącza się jeden z tych przekaźników które są pod maską na lewo od silnika wycieraczek.
Witam. Akurat potrzebuję takiego tematu. Bez kluczyka w stacyjce zaczęły mi działać szyby i radio. Czyli to co powinno na pierwszej pozycji. Akumulator wysysa do zera. Wyjmuję bezpiecznik ROOM to szyby przestają działać , a przecież on nie jest od szyb. W lewych drzwiach mam zmieloną linkę od szyby - z braku czasu narazie nic nie robiłem. Tam coś może się przetrzeć ? Kurde , nie wiem co robić z tym ...
mi padła ostatnio stacyjka(całkiem się zablokowała) więc ją wyrzuciłem a zamiast niej zamontowałem włącznik a w zapalniczce włożyłem stacyjkę od widlaka. pozdro
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników lub ich postów
może u ciebie. heh to dobrze że wszystkie ci tak nie odpadają, ja mam go przykręconego mocno. A oryginalną stacyjkę też każdy dzieciak na krótko połączy
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników lub ich postów