Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous.
jeszcze sie troche wstydze ale troche wam pokaze...
- DUKE
- Galeria: viewtopic.php?t=3451
co do kosztow to wyglada tak:
lakierowanie i tak robie wiec odpada a przerobki maski mocowanie itd idzie w cenei malowania ....
lampy kompletne klosze z soczewkami silnikami regulacji itd kupilem po 200/szt
xenonowe przetwornice + zarowki to koszt 200pln szt i ew jesli soczewki nie wytrzymaja to 100zl/szt za specjalne soczewki
ale gos ktory przerabia na xenony twierdzi ze soczewka w reflektorze jest ok i bedzie dzialac
reasumujac kosz laczny klosze + zarowki 800 + robocizna w tym przypadku przy okazji duzo czy malo sami ocencie...
lakierowanie i tak robie wiec odpada a przerobki maski mocowanie itd idzie w cenei malowania ....
lampy kompletne klosze z soczewkami silnikami regulacji itd kupilem po 200/szt
xenonowe przetwornice + zarowki to koszt 200pln szt i ew jesli soczewki nie wytrzymaja to 100zl/szt za specjalne soczewki
ale gos ktory przerabia na xenony twierdzi ze soczewka w reflektorze jest ok i bedzie dzialac
reasumujac kosz laczny klosze + zarowki 800 + robocizna w tym przypadku przy okazji duzo czy malo sami ocencie...
probe na sprzedaz
teraz fascynuja mnei dwa kola
i oczywiscie mocne 4

i oczywiscie mocne 4

- nikosnikos
- Galeria: viewtopic.php?t=5618
Alex!!!!!!!!! Czekamy na nowe foty!!!! To, co widzialem do tej pory zarabiscie mi sie podoba! Tylko tak dalej!
Kiedyś był mój... 

PROBE II GT 2.5 V6 24V USA Version
Teraz same ople - VECTRA B 2.5 V6 24V CDX 00' i 2.0 16V CD Sport 96' & ASTRA II 1.6 16V 04'
Moje V6 w całej okazałości
GG 2435630

Teraz same ople - VECTRA B 2.5 V6 24V CDX 00' i 2.0 16V CD Sport 96' & ASTRA II 1.6 16V 04'
GG 2435630
NO NO !!!
Rewelka jezdzic na takich swiatelkach !!!! Pozdrawiam oczekuje na zdjecia wlotu!!
PROBE 2.5 V6 - Jeszcze do Ciebie wrócę. (Jak mówie tak robie, sprawdż:) Już niedługo moje nowe cacuszko na zdieciach:)
gg- 3006867
gg- 3006867
Pewnie wielu już było na tej stronie, ale podaję ciekawy link:
http://www.probeaddiction.com
To apropos reflektorów i tuningu wszystkiego co się da w Probe.
Dobrej zabawy!!!
http://www.probeaddiction.com
To apropos reflektorów i tuningu wszystkiego co się da w Probe.
Dobrej zabawy!!!
- klimek
- Galeria: viewtopic.php?t=1563
no no alex i pocoś to pokazywał teraz ja choruje na taki bajer. Poprostu brak mi słów konkretne te światełka. Ale mam kilka pytania:
1. Czy do I gen da rade z takimi światełkami.
2. Jak stoi w takim przypadku sprawa z przeglądami bo zayważyłem że fiacik cupe ma troszke wybrzuszoną maske w miejcu gdzie są te światełka
1. Czy do I gen da rade z takimi światełkami.
2. Jak stoi w takim przypadku sprawa z przeglądami bo zayważyłem że fiacik cupe ma troszke wybrzuszoną maske w miejcu gdzie są te światełka
klimek
co do tej stronki to uwazam ze dosc drogo chca ale ich pasuja w standartowe miejsce ale mi sie podobaja te od fiata
co do pierwszej gen nie wiem ja mam II i troszke roboty bylo to i do jedynki pewnie tez dadza rade
a co do konca tygodnia to fotki beda w sobote bo wtedy pojade do blacharza bo jutro mam wyjazd sluzbowy na drugi koniec polski...
co do pierwszej gen nie wiem ja mam II i troszke roboty bylo to i do jedynki pewnie tez dadza rade
a co do konca tygodnia to fotki beda w sobote bo wtedy pojade do blacharza bo jutro mam wyjazd sluzbowy na drugi koniec polski...
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4

i oczywiscie mocne 4

- nikosnikos
A dzis juz niedziela wieczor 

Kiedyś był mój... 

GG 2435630

GG 2435630
obiecanki nie cacanki
oki pora na nowa fale krytyki najpierw wykonczony przod jeszcze bez wlotu wlot w next week:

a teraz to co my najbardziej lubimy czyli poczatki zmiany dupci
:

to narazie na tyle czekam na fale krytyki
a jak macie bic to nie w twarz ....

a teraz to co my najbardziej lubimy czyli poczatki zmiany dupci

to narazie na tyle czekam na fale krytyki
a jak macie bic to nie w twarz ....

probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4

i oczywiscie mocne 4

Nie no MISIU
Toż to miód dla moich oczu
Dla mnie po prostu eXtra.
Widze, ze masz gust i autko będzie miało niespotykany smaczek.
Zapowiada się naprawdę piękny Proboszcz.
Jak tak dalej będzie to pewnie i jakąś diecezje obejmiesz jako Biskup.
A tak na serio - tak trzymaj. Nie sądzę, żeby pojawiła się jakaś poważna krytyka.
Acha - jaki kolor będzie wieńczył to wspaniałe dzieło ??
I jeszcze na koniec - może zainteresowanym przedstawiłbyś jakiś kosztorys, no generalnie uchylił rąbka tajemnicy, i opisał co jak i z czym.
Na razie to chooolernie jesteś tajemniczy

Toż to miód dla moich oczu

Dla mnie po prostu eXtra.
Widze, ze masz gust i autko będzie miało niespotykany smaczek.
Zapowiada się naprawdę piękny Proboszcz.
Jak tak dalej będzie to pewnie i jakąś diecezje obejmiesz jako Biskup.

A tak na serio - tak trzymaj. Nie sądzę, żeby pojawiła się jakaś poważna krytyka.
Acha - jaki kolor będzie wieńczył to wspaniałe dzieło ??
I jeszcze na koniec - może zainteresowanym przedstawiłbyś jakiś kosztorys, no generalnie uchylił rąbka tajemnicy, i opisał co jak i z czym.
Na razie to chooolernie jesteś tajemniczy

DUCH
PROBE II 2,5 GT USA Version

o i tu poruszyles cos o czym chcialem otworzyc nowy watek:)
powiem tak najpierw bylem pewny czarnego na calosci potem jak otrzymalem od milego klubowicza pewna plytke z fotkami zaczalem chorowac na cos ala kameleon tylko ze to kosztuje za duzo wiec mysle o jakims perlowym lakierze ale chetnie poslucham waszych sugestii
powiem tak najpierw bylem pewny czarnego na calosci potem jak otrzymalem od milego klubowicza pewna plytke z fotkami zaczalem chorowac na cos ala kameleon tylko ze to kosztuje za duzo wiec mysle o jakims perlowym lakierze ale chetnie poslucham waszych sugestii

probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4

i oczywiscie mocne 4

Pozdrowienia dla Klubowicza - swój chłop.
Kameleon - eh szkoda gadać taki czarny grafitowy przechodzący w błękit.
Ale popieram czarny - pięknie będą wyglądać te lampki z przodu i z tyłu.
Chociaż przy czarnym kolorze będzie miło jak troszkę przyciemnisz tyle klosze - ale to tylko sugestie.
Ja powiem tak - po tym co zrobiłeś nie dasz zrobić krzywdy swojemu Probiakowi i będzie się prezentował należycie
Kameleon - eh szkoda gadać taki czarny grafitowy przechodzący w błękit.
Ale popieram czarny - pięknie będą wyglądać te lampki z przodu i z tyłu.
Chociaż przy czarnym kolorze będzie miło jak troszkę przyciemnisz tyle klosze - ale to tylko sugestie.
Ja powiem tak - po tym co zrobiłeś nie dasz zrobić krzywdy swojemu Probiakowi i będzie się prezentował należycie
DUCH

-
- Klubowicz
- Galeria: viewtopic.php?t=5495
- Kontakt:
no i mi sie dostalo i to z najwyzszej polki ...... od samego admina... ok jesli to profanacja to sorry moge sie wycofac z klubu jesli moje przerobki az tak raza opinie publiczna zwlaszcza w organach wladzy forumowej......
z powazaniem przyszly(byly???)forumowicz........
p.s.znaczki juz usunalem
z powazaniem przyszly(byly???)forumowicz........
p.s.znaczki juz usunalem
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4

i oczywiscie mocne 4

Stary, nie przejmuj się! Przecież mówimy o guście! Ja na przykład nie zmieniałbym przednich lampek, albo jeśli już to na otwierane w podobny sposób jak dotychczas w Probe, ale to co zrobiłeś podoba mi się. Pochwalisz się jak zrobisz wszystko i wtedy będzie można ocenić efekt twojej pracy. Walcz dalej!! 

- nikosnikos
Dolaczam do przedpisciow - auto prezentuje sie naprawde imponujaco!!!! Szkoda, ze jeszcze nie jest gotowy, bo juz chetnie bym sobie go dokladnie obejrzal. Kolor - moim zdaniem czarny to nie najlepsze rozwiazanie. Kameleon to by bylo to, no ale te koszty.... A z klubu to chyba nie ma powodu, zebys sie wypisywal! też probe na 6+ (moim zdaniem
)

Kiedyś był mój... 

GG 2435630

GG 2435630