Destroyer pisze:A u mnie jest taka full opcja z podświetleniem zamka drzwi i pasów i stacyjki tylko ze mi się to nie świeci a wcześniej świeciło bo pamiętam jak probek był jeszcze u wujasa. I teraz mam pytanie: jakie żaróweczki należy tam włożyć (chodzi mi o moc i ewentualnie jakiś symbol takowej) poza tym czy ciężko jest się dobrać do żaróweczki która podświetla stacyjkę? Czy trzeba rozkręcać cała deskę, zdejmować kierownice itd czy jest jakiś inny (prostszy) sposób? No i jeszcze, czy gniazda pasów (te przy fotelach) da się tak po prostu rozebrać żeby wymienić światło? I ostatnie pytanie: jakiej mocy są żarówki podświetlające pozycję nastawu zawieszenia między fotelami (świeci mi tylko sport a normal i soft już nie)?
ponieważ Destroyer pisze:Ale jak pociągnę klamkę to wszystko w środku świeci. Najpierw zobaczę co z tymi żarówkami i ewentualnie wymienię, jak nie będzie działało to wtedy będę bawił się w sterownik.
Co do żaróweczek to wstaw, o ile będziesz miał możliwość żaróweczki o nieco wyższym napięciu niż 12V. Choćby
takie 14V. Taką podpowiedź, myślę że rozsądną podsunął mi
nakamichi. Na pewno będą żywotniejsze.