Filtr będzie wykonany na zamówienie
 Filtr będzie wykonany na zamówienie   mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej .... jak zamontuje to dodam fotkę z proba
  mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej .... jak zamontuje to dodam fotkę z proba 
http://img220.imageshack.us/my.php?image=dw09008eo4.jpg
Całkowicie zamknięty w twisterze

Filtr będzie wykonany na zamówienie
 Filtr będzie wykonany na zamówienie   mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej .... jak zamontuje to dodam fotkę z proba
  mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej .... jak zamontuje to dodam fotkę z proba 

do 100 km/h
 do 100 km/h  ale jak się wdepnie hehe bajka na kulkach. Pozdro
 ale jak się wdepnie hehe bajka na kulkach. Pozdro 

Taki jak mój to z 1150 PLN a dzięki niemu dorwałem za 450PLN jeszcze o rurowanie ma dość może do końca tygodnia pokaże zdjęcia już z kompletnym zestawem
  Taki jak mój to z 1150 PLN a dzięki niemu dorwałem za 450PLN jeszcze o rurowanie ma dość może do końca tygodnia pokaże zdjęcia już z kompletnym zestawem 
 jak widać siedzi jzu w tym troche:D
 jak widać siedzi jzu w tym troche:D    
 Dee ma rację. Załóż jeszcze strumienicę i czas do 100km/h będzie już lepszy od V-kiDee Jay pisze:W takim razie mój dolot wraz ze stożkiem to urywał ze 3 sekundy.songossj6 pisze:
Niedługo zamieszczę filmik na Youtube z pomiarami przed i po hehe mogę nadmienić ze urwał 1,7 sec.do 100 km/h
Po co ja go miśkowi sprzedałem

Dokładnie hellHellHound pisze:Dee ma rację. Załóż jeszcze strumienicę i czas do 100km/h będzie już lepszy od V-kiDee Jay pisze:W takim razie mój dolot wraz ze stożkiem to urywał ze 3 sekundy.songossj6 pisze:
Niedługo zamieszczę filmik na Youtube z pomiarami przed i po hehe mogę nadmienić ze urwał 1,7 sec.do 100 km/h
Po co ja go miśkowi sprzedałem

Myślę że to raczej silnik gdyż ma tylko 134 tys bez cofania
  Myślę że to raczej silnik gdyż ma tylko 134 tys bez cofania   
  Czekam aż będzie sucho i cieplutko wtedy sprawdzimy na letnich Phirelkach
 Czekam aż będzie sucho i cieplutko wtedy sprawdzimy na letnich Phirelkach   i oczywiście już będzie cały dolot kompletny... czekam na mały filterek do odmy
  i oczywiście już będzie cały dolot kompletny... czekam na mały filterek do odmy 
Ale jak był robiony pomiar? Stoperem, gtechem z górki, czasomierzem kuchennym? Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale urwanie 1,5 sekundy z przyspieszenia na samym filtrze jest impossible, chyba, że poprzednio Ci to przyspieszało z 15 sekundsongossj6 pisze:Tak po za tym pomiar był robiony na mokrej nawierzchni i na Phireli Snow czyli cienkich jeśli jest mokro. :

aha i filtr nie był usyfiony mała uwaga nie porównujcie stożków K&N do Greena zupełnie inny poziom hehe  inna technologia lepsze materiały i robione ręcznie
 aha i filtr nie był usyfiony mała uwaga nie porównujcie stożków K&N do Greena zupełnie inny poziom hehe  inna technologia lepsze materiały i robione ręcznie   Firma mało znana i dobrze
 Firma mało znana i dobrze 
Co by znaczyło, że Twoje Probe ma teraz około 160KM. Chcesz powiedzieć, że te "cudotwórcze" filtry robione ręcznie dają około 50KM więcejsongossj6 pisze:7,82