Witam a oto moja żabcia:)miałem wcześniej ja wstawić w galerie ale ostatnio miałem z nią tyle przygód ze miała być sprzedana ale cóż jak się Kocha Probka to zrobi się dla niego wszystko:)a wiec został i będzie piękny:) Probek jest z 93 roku 2.5 V6 Made in USA
 ,półtora roku jest w Polsce , 2 lata był w Niemczech a resztę spędził za oceanem:)na razie zdążyłem trochę zaopiekować się silnikiem, wsadziłem dolocik i trochę odmalowałem, z tyłu jest przelotówka Yed Racing i obecnie czekają na niego Aluski 225/40/18.Na zdjęciach miał uszkodzony mechanizm prawej lampy i się nie zamykała ale obecnie chodzi jak nówka:)niebawem będą nowe zdjęcia  a na razie zapraszam do obejrzenia
 ,półtora roku jest w Polsce , 2 lata był w Niemczech a resztę spędził za oceanem:)na razie zdążyłem trochę zaopiekować się silnikiem, wsadziłem dolocik i trochę odmalowałem, z tyłu jest przelotówka Yed Racing i obecnie czekają na niego Aluski 225/40/18.Na zdjęciach miał uszkodzony mechanizm prawej lampy i się nie zamykała ale obecnie chodzi jak nówka:)niebawem będą nowe zdjęcia  a na razie zapraszam do obejrzenia   pozdrawiam
 pozdrawiam  
Żabcia już na 18 ''
 ale czeka mnie jeszcze gleba
 ale czeka mnie jeszcze gleba 

a tu z Osą kolegi

ja to chyba nigdy tak ładnie nie będę miał
  ja to chyba nigdy tak ładnie nie będę miał