A ja cię Zakrzew podziwiam żenie rzuciłeś tego w ...uj tylko podchodzisz do tego z zacięciem i pasją .
Oby tak dalej . Szkoda by było żebyś się poddał ...

)
)
 )
) no i brawo za mądrą decyzje:) zobaczysz jaka bedzie satysfakcja jak już się wszystko dobrze skończy
  no i brawo za mądrą decyzje:) zobaczysz jaka bedzie satysfakcja jak już się wszystko dobrze skończy
Nie rozumiem - kupujesz dawcę budy ? A co z nią nie tak ? Przecież masz problem z silnikiem ... A ta buda którą podajesz nie jest rewelacyjna i ma braki ...zakrzew-89 pisze:przekladam wszystko procz silnika czyli ciagne jego los dalej oto dawca budy

I co najważniejsze - elektryka zgodna z silnikiem. Żebyś znowu nie zaczął operacji tuning od cięcia wiązekTaxon pisze:Zakrzew, bierz już budę pow 95 roku. Raz, ze będziesz miał drugą poduchę, dwa młodsze auto, trzy - nowsza i ładniejsza tapicerka.
no właśnie, lepiej kupić całą wiązkę kabli która idzie do silnikaTYGRYSEX pisze:Nie rozumiem - kupujesz dawcę budy ? A co z nią nie tak ? Przecież masz problem z silnikiem ... A ta buda którą podajesz nie jest rewelacyjna i ma braki ...zakrzew-89 pisze:przekladam wszystko procz silnika czyli ciagne jego los dalej oto dawca budy
 )
) więc poco odrazu jakiś bulwers z Twojej strony....bynajmniej tak to zabrzmiało
  więc poco odrazu jakiś bulwers z Twojej strony....bynajmniej tak to zabrzmiało

)
) )
) ale ogolnie wkoncu wszystko soprawne pozdro
 ale ogolnie wkoncu wszystko soprawne pozdro

pozdro
 pozdro
 )
) silnik siedzi  nowy ale po zimie zwalam gore i  robie pare przekladek teraz juz jest na to za zimno.
 silnik siedzi  nowy ale po zimie zwalam gore i  robie pare przekladek teraz juz jest na to za zimno. )
) myslalem ze takich wariatow jak ja nie ma ale od niedawna wiem ze sam nie bylem
 myslalem ze takich wariatow jak ja nie ma ale od niedawna wiem ze sam nie bylem 
Hm... a temu silnikowi od Martinesa przecież też robiłeś kapitalkę. To lepszy kolejny używany?zakrzew-89 pisze:silnik siedzi nowy