Wiec myslę że u mnie poszła uszczelka pod głowicą  no bo nie  przybywa oleju w misce  czyli na bagnecie  nic się nie dzieje w  zbiorniczku wyrównawczym a płyn  znika więc co to jest ??? jedynie uszczelka  bo wali parą z rury
  Wiec myslę że u mnie poszła uszczelka pod głowicą  no bo nie  przybywa oleju w misce  czyli na bagnecie  nic się nie dzieje w  zbiorniczku wyrównawczym a płyn  znika więc co to jest ??? jedynie uszczelka  bo wali parą z rury   
   W środę będzie diagnoza najpierw sprawdzę ciśnienie na   garach pózniej podejmę decyzję uszczelki zamówione już i przysłane od Maciuchy a praca będzie wykonana u Zbyszka z Lubania  przy okazji wymieniony rozrząd
 W środę będzie diagnoza najpierw sprawdzę ciśnienie na   garach pózniej podejmę decyzję uszczelki zamówione już i przysłane od Maciuchy a praca będzie wykonana u Zbyszka z Lubania  przy okazji wymieniony rozrząd   ....................!!!!!!!
  ....................!!!!!!!Ach te koszty !!!!!!!!

mi to wygląda na zawaloną syfem nagrzewnice
 mi to wygląda na zawaloną syfem nagrzewnice
 Gdy włącze nawiew "nogi+ szyba" to na szybe leci zimne a na nogi ciepłe z tym że na nogi pasazera mocno ciepłe a na kierowce lekko ciepłe
  Gdy włącze nawiew "nogi+ szyba" to na szybe leci zimne a na nogi ciepłe z tym że na nogi pasazera mocno ciepłe a na kierowce lekko ciepłe