CZY ORIENTUJECIE SIE CZY TEN PASEK ROZRZĄDU PASUJE DO TURBO????   ILE  POWINIEN MIEĆ "ZEBÓW"???????
  CZY ORIENTUJECIE SIE CZY TEN PASEK ROZRZĄDU PASUJE DO TURBO????   ILE  POWINIEN MIEĆ "ZEBÓW"???????  

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH

i więcej nic nie trzeba pisać
 i więcej nic nie trzeba pisać  nie długo byc moze jeszcze probek II 2.5
 nie długo byc moze jeszcze probek II 2.5  

http://fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=8458
 http://fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=8458I za to wielki plus dla Ciebie kolegoLukaszV8 pisze: Zauważ też, że nie zakładam nowych wątków tylko pytam w istniejących tematach w dziale technicznym.

Odkąd mamy nowe "Menu" i podział na kategorie, nie trzeba koniecznie używać wyszukiwarki....wszystko jest fajnie posegregowaneLukaszV8 pisze:Dzięki wielkie. Nie myśl sobie, że nie ,,próbuję'' korzystać z ,,szukaj'', ale niestety ilekroć wpisze się jakieś zapytanie wyszukuje tylko 15 bzdurnych postów, w których i tak w większości przypadków nie znajdziesz KONKRETNEJ interesującej Cię informacji, a tylko dialogi na 10 stron, w której każdy pisze w stylu ,,wydaje mi się'', że ta część będzie pasować do tego silnika, ,,znajomy mechanik mówił, że podobno pasuje nawet od Kamaza'', ,,nie wypowiadaj się bo ch**a się znasz''...ech i jest wiele, wiele takich tematów w dziale technicznym...Dlatego wolę zapytać prosto i konkretnie. Zauważ też, że nie zakładam nowych wątków tylko pytam w istniejących tematach w dziale technicznym.

LukaszV8 pisze:(..) ilekroć wpisze się jakieś zapytanie wyszukuje tylko 15 bzdurnych postów, w których i tak w większości przypadków nie znajdziesz KONKRETNEJ interesującej Cię informacji, a tylko dialogi na 10 stron, w której każdy pisze w stylu ,,wydaje mi się'', że ta część będzie pasować do tego silnika, ,,znajomy mechanik mówił, że podobno pasuje nawet od Kamaza'', ,,nie wypowiadaj się bo ch**a się znasz''...ech i jest wiele, wiele takich tematów w dziale technicznym.. (...)

No i najlepiej na sprawdzona marke - jestem w tym zielony, a sklepy sprzedaja to co maja na polce, albo to na czym najlepiej zarobia.
 No i najlepiej na sprawdzona marke - jestem w tym zielony, a sklepy sprzedaja to co maja na polce, albo to na czym najlepiej zarobia.