Na razie zostaje przy 15" a dodatkowy rant ma sprawić, że felga wizualnie się zwiększy odcinając oponę od felgi

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Loganos69 pisze:Ładnie wygląda na 17", ale cena opon i komfort jazdy też ulega zmianie.
Na razie zostaje przy 15" a dodatkowy rant ma sprawić, że felga wizualnie się zwiększy odcinając oponę od felgi![]()
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Lukasz pisze:jeżeli chodzi o ten komfort to straszny zabobon jest no chyba że założysz profil 35 %
Racja, ale nie mamy takich funduszy, żeby kupować większe felgi plus opony dla lepszego efektu, a te już miałem - leżały w piwnicy. Więc wydać 3 tysiące(bo kupować tańsze używki i dawać je do regeneracji to mija się z celem) plus ponad tysiąc za opony, a wydać niecały tysiąc za regenerację to robi różnicęLukasz pisze:No ale Felgi zmieniasz po to żeby samochód ładniej wyglądał a nawet najpiękniejszy wzór felgi przyćmi "balon" tak że według mnie strata kasy zmieniać z 15 na 15 czy tam 16 bo tak jak wspomniałem "balon popsuje cały efekt,To jest jak byś założył do najbardziej szpanerskich sandałów skarpetki
Na drzwi nigdzie nie mogłem znaleźć, a spoiler już taki był, tzn nie ma mocowań/otworów do blachy.karakan pisze:Brakuje Ci chyba listew na drzwiach i bocznych skrzydeł tylnego spojlera