Z pistoletem jest taki mankament, że ciągle trzeba uzupełniać ścierniwo. Ale da się

Ogólnie patrząc to odnawianie zawiechy i podłogi w srebrnym jest na finiszu. Może za dwa tygodnie skończę.
 Ogólnie patrząc to odnawianie zawiechy i podłogi w srebrnym jest na finiszu. Może za dwa tygodnie skończę.DziękiMaxxum pisze: 2020-05-15 23:12 Dasz radę.Widząc ile pracy wkładasz w te Probaski to naprawdę szacun

mam plan żeby był jak najbardziej oryginalny pod względem technicznym ( nawet śrubki uratowałem, które tylko się dało). Co do koloru nadwozia to już niekoniecznie, ale jak skończę to pokaże mój projekt
  mam plan żeby był jak najbardziej oryginalny pod względem technicznym ( nawet śrubki uratowałem, które tylko się dało). Co do koloru nadwozia to już niekoniecznie, ale jak skończę to pokaże mój projekt  
 W błotnikach nie ma kierunków, lusterka ma z wersji USA, składane... mam chęć zmienić mu lampy przednie na długi daszek (brakuje mi tylko jednej dokładki pod lampę mocowanej do zderzaka
 W błotnikach nie ma kierunków, lusterka ma z wersji USA, składane... mam chęć zmienić mu lampy przednie na długi daszek (brakuje mi tylko jednej dokładki pod lampę mocowanej do zderzaka  ) i tylne na USA (mam jeden komplet
 ) i tylne na USA (mam jeden komplet   ), i przednie kierunki musiałyby być z pomarańczowym brzegiem. Wtedy byłby rasową wersją ze Stanów.
 ), i przednie kierunki musiałyby być z pomarańczowym brzegiem. Wtedy byłby rasową wersją ze Stanów. Wydech dostojny.
 Wydech dostojny. 
To nie stożek
 dolot jest oryginalny. Jeszcze;)
 dolot jest oryginalny. Jeszcze;)
 Powodzonka
 Powodzonka 
Mam, pijęDziki Beduin pisze: 2020-05-30 10:39 BCAA Z KFD doda Tobie Powera ;D Działaj działaj fajnie się oglądaPowodzonka

dobre jest. Był plan, żeby go dziś postawić na koła, ale nie wyjdzie. Może we wtorek jak tarcze dojadą...
 dobre jest. Był plan, żeby go dziś postawić na koła, ale nie wyjdzie. Może we wtorek jak tarcze dojadą...
 kolektor trochę spolerowałem, tam gdzie udało się dotrzeć, błyszczy się ładnie, choć muszę go jeszcze przetrzeć po odbiorze z warsztatu. Skrzynię biegów też wyczyściłem i pomalowałem. Teraz trzeba go dotrzeć i ruszać na przejażdżki
 kolektor trochę spolerowałem, tam gdzie udało się dotrzeć, błyszczy się ładnie, choć muszę go jeszcze przetrzeć po odbiorze z warsztatu. Skrzynię biegów też wyczyściłem i pomalowałem. Teraz trzeba go dotrzeć i ruszać na przejażdżki