Co do lamp z tyłu mnie się akurat to nie podoba ale wycieraczka, napisy itp. precz jak najbardziej.
zdejmij nadkoleLukaszProbe pisze:Dobrałem się dziś do odpływu. Zdjąłem platikową atrapę spod wycieraczek. Syfu faktycznie było mega dużo. Jednak dostęp jest tam ograniczony i ciężko wszystko idealnie wyczyscic. Na koniec zrobilem probe tj. nalalem wody i pod prawym nadkolem splywala woda czyli kanaliki są drożne-od dołu jakos można je przeczyscic jeszcze
Dziki Beduin pisze:Moim zdaniem nie ładnie wyglada ta blenda przyciemniona tylko z tym kwadracikiem, ja bym pomyślał nad przyciemnieniem całości ale juz nie tak mocno tylko np 2/3 warstwy lakieru do przyciemniania lamp połysk oczywiście a jeszcze lepiej folią bo wtedy wyjdzie idealnie równe przyciemnienie, cała reszta na duży +. Co to masz za radyjko? odtwarza mp4 lub jakiej filmiki, ewentualnie tv możliwość podpięcia? Bo sam coś takiego bym sobie sprawił.
Tego się obawiałem..Spider33 pisze:Płyn hamulcowy pewnie. Sprzęgło i hamulce są zasilane z jednego zbiorniczka. Jak widzisz skąd kapie to rozbieraj auto aż znajdziesz źródło wycieku.
Ale jak z montazem? Sam to robiłeś?pawlacz pisze:U mnie był wyciek z pompy sprzęgła, ale dowiedziałem się o nim dopiero wtedy jak mi pedał sprzęgła wpadł w podłogę. Nową można dostać bez problemu.
Acha. No muszę się tym powoli zająćpawlacz pisze:Oddałem do mechanika, więc nie pomogę. Trochę czasu mu na tym zeszło.
Jak mi sie uda złożyć poprawnie to w przyszlym tygodniu wrzucę "krok po kroku"BomberMAX pisze:Czy mogę Cię prosić o fotorelację odnośnie pilota?
Opis montażu pilocików dodanyBomberMAX pisze:Yeahhhhhh!! I o te szczegóły mnie chodziDobrej zabawy