tak to wygląda na zdjęciu (oświetlenie), w rzeczywistości kolor skóry jest jaśniejszy, nawet podchodzi pod kremowy ale efekt jest niezły, z czarną deską wszystko będzie kontrastowało, poza tym w wielu innych autach zestawia się kolory jeszcze bardziej kontrastowo, widziałem beemke - skóry miała prawie białe a decha czarna, wszystko rzecz gustu..Yaneeck pisze:jeszcze 2 uwagi co do fotki - jak sie tak przyjrzałem:
zdecydowanie za duzy kontrast pomiedzy kolorem tapicerki a deski rozdzielczej...
i SKAD TAM TYLE MIEJSCA NA NOGI Z TYŁUa no stad ze w takim ustawieniu foteli z przodu to moze jezdzic franek z 5b, a nie normalnie wyrosniety facet
nie Michał - jest ok - zdjęcie jest ciut przejaskrawioneYaneeck pisze:zdecydowanie za duzy kontrast pomiedzy kolorem tapicerki a deski rozdzielczej...
Tu tez muszę obronić zdjęcie - jest ok - fotele są przesunięte do przodu.Yaneeck pisze:i SKAD TAM TYLE MIEJSCA NA NOGI Z TYŁUa no stad ze w takim ustawieniu foteli z przodu to moze jezdzic franek z 5b, a nie normalnie wyrosniety facet
Dokladnie - tez to zauwazylem!MiH pisze: Probe jest czerwony a to najwazniejsze
ad5 - takie boczki i z tymi klamkami są też w wersji SE czyli z elektryką, mam czarną skóre w środku i dokładnie takie same wykończeniaMiH pisze:Oglądałem to zdjęcie długo i namiętnie (było moją tapetą) jak większość z Was jeszcze miała odruch ssania na widok probka![]()
![]()
![]()
![]()
Jak się przyjżycie to zobaczycie pewne szczególiki i szczególiczki.
1. Probe jest czerwonya to najważniejsze
2. oprócz kokpitu reszta plastików jest szara (tył i słupki)
3. Dywanik jest albo szary albo zrobiony pod kolor skórki
(teraz zaczyna się)
4. obite są plastiki fotela, łącznie z elementami ruchomymi... być może są tylko pomalowane
5. Boczki drzwi są to boczki od roczników >94 i to wersia BASE!!!! Zobaczcie na rączkę - z mojej wiedzy to takie rączki były tylko bez elektryki okien.
6. W związku z pkt 5 nie zgadza się że drzwi mają elektrykę - myślę że przyciski były przerobione, albo specjalnie przerobione zostały plastiki drzwi.
7. Na pewno ma klime - widać to po pokrętle nastawień.
Reasumując to nie jest takie proste i ktoś tu włożył baaaardzo dużo pracy i kasy.
nie Michał - jest ok - zdjęcie jest ciut przejaskrawioneYaneeck pisze:zdecydowanie za duzy kontrast pomiedzy kolorem tapicerki a deski rozdzielczej...
Tu tez muszę obronić zdjęcie - jest ok - fotele są przesunięte do przodu.Yaneeck pisze:i SKAD TAM TYLE MIEJSCA NA NOGI Z TYŁUa no stad ze w takim ustawieniu foteli z przodu to moze jezdzic franek z 5b, a nie normalnie wyrosniety facet
zdjecie powiadasz.MiH pisze: [...]
Reasumując to nie jest takie proste i ktoś tu włożył baaaardzo dużo pracy i kasy.
[...]
nie Michał - jest ok - zdjęcie jest ciut przejaskrawione
[...]
Tu tez muszę obronić zdjęcie - jest ok - fotele są przesunięte do przodu.