Gratuluję kiedy wleci drugi fotel ?

Najpierw pompa i turboBogdan9999 pisze:Nie no super drugi probek 1 generacji z mocą powyżej 200km w klubieGratuluję kiedy wleci drugi fotel ?
 Potem fotel
 Potem fotel  Pewnie na zime bedzie. Ale powoli usuwam reszte rzeczy. Tylna kanapa out, biore sie za bagaznik
 Pewnie na zime bedzie. Ale powoli usuwam reszte rzeczy. Tylna kanapa out, biore sie za bagaznik 

Tak dobre pytanie. Ale chce pol klatke / klatke wstawic w to auto. Znam siebie wiem jak jezdze i mam cel do ktorego dazeBogdan9999 pisze:Pytanie tylko po co ? Tylna kanapa i parę plastyków to maks hmm 20 kg może nawet mniej a auto już robi się takie mniej przytulne
 A swoja droga nie jest to 20kg
 A swoja droga nie jest to 20kg 
 Tak czy inaczej powodzenia
 Tak czy inaczej powodzenia 

A co do wywalenia to chce zrobic streeta ladnego
 A co do wywalenia to chce zrobic streeta ladnego  Czasem na tor jakis.
 Czasem na tor jakis. 
    Mam nadzieję że kiedys i mój osiągnie te 200+. Teraz chociaż muszę go skończyć żeby w tym roku jeszcze sobie nim polatac i go dotrzeć a na nastepny rok się zobaczy co można z niego wykrzesać.
   Mam nadzieję że kiedys i mój osiągnie te 200+. Teraz chociaż muszę go skończyć żeby w tym roku jeszcze sobie nim polatac i go dotrzeć a na nastepny rok się zobaczy co można z niego wykrzesać. 
 Zycze Ci powodzenia w modach
 Zycze Ci powodzenia w modach 

wyglada MEGA! I zdjecie i auto
 wyglada MEGA! I zdjecie i auto  gratulacje za jedno i drugie
 gratulacje za jedno i drugie 

to tylko zabieg kosmetyczny, na zdjecie
 to tylko zabieg kosmetyczny, na zdjecie  Prawdopodobnie i tak lewy fotel bedzie za jakis czas na sprzedaz i kupie inne
 Prawdopodobnie i tak lewy fotel bedzie za jakis czas na sprzedaz i kupie inne  W ten powoli nie mieszcze sie
 W ten powoli nie mieszcze sie 

Tu i tam się szwędamEli pisze:Gdzieś był jak szkalismy fot do kalendarza? Gdzieś był jak były konkursy foto? Miło się na to patrzy:)
 Niedlugo znowu nowy rok też luzik
 Niedlugo znowu nowy rok też luzik 

Dlatego wywalilem kanape xDKrecioPL pisze:Chudszy=Szybszy

Avel pewnie dlatego ze jestem fotografem
 Avel pewnie dlatego ze jestem fotografem  Niestety na dluzszy czas zaprzestaje modow, gdyz w mam nadzieje ze w lutym wejdzie nowa furka
 Niestety na dluzszy czas zaprzestaje modow, gdyz w mam nadzieje ze w lutym wejdzie nowa furka  Aczkolwiek Probek zostaje i bedzie w nim cos dlubane w miare mozliwosci
 Aczkolwiek Probek zostaje i bedzie w nim cos dlubane w miare mozliwosci 

Wszedłem na 86 ze 110 po 4 przejazdach;)
 Wszedłem na 86 ze 110 po 4 przejazdach;) Liczę razem z lancerami, subaru itd. A sporo z nich ma licencję + przygotowane niektóre z nich do mistrzostw polski
 Liczę razem z lancerami, subaru itd. A sporo z nich ma licencję + przygotowane niektóre z nich do mistrzostw polski 
 Następnym razem będzie lepiej!
 Następnym razem będzie lepiej!