Ja nie twierdze że nie miał.Kocureq pisze:kabel w bagazniku tez?
gturbo twierdzil ze mial seryjnego suba.
Kabel zakończony białą wtyczką pod prawym boczkiem bagażnika znajdziesz w każdym probku (może bezpieczniej będzie napisać w większości
 )
)Ja nie twierdze że nie miał.Kocureq pisze:kabel w bagazniku tez?
gturbo twierdzil ze mial seryjnego suba.
 )
) http://www.performanceprobe.com/info/pep.php
  http://www.performanceprobe.com/info/pep.php  Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgradebasco1984 pisze:
Wtyczkę pod sub znajdziesz nawet w wersjach EURO pomimo że nigdy nie były wyposażone w fabryczny subwoofer

Przekładką zajął się XXX z forum Mazdaspeed, muszę przyznać że ma spore doświadczenie jeśli chodzi o przeszczepy tych silników... - wielkie dzięki Patryk.
 Przekładką zajął się XXX z forum Mazdaspeed, muszę przyznać że ma spore doświadczenie jeśli chodzi o przeszczepy tych silników... - wielkie dzięki Patryk.

A to przypadkiem nie jest zasługa braku EGR?S.H.A.R.K pisze:pod pokrywą zaworową jest po prostu pięknie...
 .  Silnik faktycznie jak nówka. Tylko nie mów, że zaraz będziesz tego Probka sprzedawał
 .  Silnik faktycznie jak nówka. Tylko nie mów, że zaraz będziesz tego Probka sprzedawał  .
 .Ten już zostajePrezes pisze:Tylko nie mów, że zaraz będziesz tego Probka sprzedawał.
 a na co dzień mam co innego do przemieszczania się, więc mogę sobie pozwolić na dalsze mody...
 a na co dzień mam co innego do przemieszczania się, więc mogę sobie pozwolić na dalsze mody... 

Chcę wsadzić zamiast K8 Fidanzę, tylko na razie szukam jakiejś używki bo zakup nowej to jak dla mnie kasa wyrzucona w błoto...
 Chcę wsadzić zamiast K8 Fidanzę, tylko na razie szukam jakiejś używki bo zakup nowej to jak dla mnie kasa wyrzucona w błoto...

Co to gadget?S.H.A.R.K pisze: I jeszcze coś aby pod maską było jeszcze przyjemniej

Czekam też na pakę z USA z felunkiem 19 cali
 Czekam też na pakę z USA z felunkiem 19 cali  
 Gratuluję samozaparcia w inwestycję ,niejako bez pokrycia
 Gratuluję samozaparcia w inwestycję ,niejako bez pokrycia  Ile dorobienie takich tablic i gdzie ?
 Ile dorobienie takich tablic i gdzie ?
 . Niebiescy się czepiali i zabierali papiery (info od ludzi z klubu Hondy) Ze niby nie są dopuszczone takie rozmiary do użytkowania w Polsce. I druga sprawa u Ciebie nie ma takiej małej naklejki homologacyjnej a ona musi być.
. Niebiescy się czepiali i zabierali papiery (info od ludzi z klubu Hondy) Ze niby nie są dopuszczone takie rozmiary do użytkowania w Polsce. I druga sprawa u Ciebie nie ma takiej małej naklejki homologacyjnej a ona musi być.