to juz raczej ciekawość niż szukanie usterki ale po prostu nie wiem czego szukać.
 to juz raczej ciekawość niż szukanie usterki ale po prostu nie wiem czego szukać.Napisz może co dokładnie ci nie działa poza licznikiem właściwie staraj się najlepiej wymienić wszystko co nie działa.
-- dodano 5 gru 2009, o 02:32 --
a działają kierunki bez tego bezpiecznika ??? bo wiesz opis tych bezpieczników nie jest do końca jasny myślę że jest tam jeszcze coś podłączone poza kierunkami ;/ i awaryjnymi ale nie wiem ;p zadam strategicznie pytanie masz alarm
 to juz raczej ciekawość niż szukanie usterki ale po prostu nie wiem czego szukać.

awaryjne tez działaja .Alarmu nie mam.Dziwi mnie to ze dziala podświetlenie a wskażniki i kontrolki nie.Dziwne tez jest to ze jak wczoraj włozyłem bezpiecznik odpaliłem go to specjalnie
 awaryjne tez działaja .Alarmu nie mam.Dziwi mnie to ze dziala podświetlenie a wskażniki i kontrolki nie.Dziwne tez jest to ze jak wczoraj włozyłem bezpiecznik odpaliłem go to specjalnie 

.
 .
 ja też wielu rzeczy nie wiedziałem i nie wiem nadal
 ja też wielu rzeczy nie wiedziałem i nie wiem nadal 

Lekcja 1 (bardzo krótka)
 Lekcja 1 (bardzo krótka) 

'89
'89