Reszta już przygotowana. Ups! tylny spryskiwacz...letni płyn został...
Dostałem info z góry, że śnieg spadnie

Mam chyba z połowę zbiornika z tyłu w spryskiwaczu. A tutaj straszą, że będzie zimniej. Już kiedyś za czsów Probka czekałem na wiosnęRaf pisze:No ja właśnie coraz częściej spoglądam w niebow tylnym spryskiwaczu jeszcze sporo zostało, w przednim mniej, ponadto muszę jeszcze z bagażnika ewakuować wszelkiej maści preparaty które nie lubią mrozu...
Jakiej szerokości kapcie na zimę odziejesz ?
Spirytusem, to jeszcze nic. W tamtym roku kupiłem coś co zawierało w sobie chyba mocznikstrober pisze:Ja też zmieniam na dniach bo na tych moich-już slikach-jeździć się nie da jak deszczyk popada
Płyn też trzeba stary wypryskać i ten śmierdzący(pachnący spirytusem
) wlać
No fakt, są takie cudeńka. Chyba nawet jutro tego poszukam.Raf pisze:Rok temu musiałem auto pół dnia na ogrzewanej hali trzymać i potem odsysać taką mieszaninę cieczy ze śniegiem...
Zastanawiam się czy zamiast odsysać nie lepiej kupić koncentrat shella, jest coś takiego na stacjach, normalnie się to miesza z wodą jeśli dobrze pamiętam...
Domyslam sie ile kosztuje bo sam do swojego kupilem komplet nowychasdero pisze: Zobaczysz wtedy ile kosztuje ta przyjemność AWD przy zakupie opon![]()
A, musisz kupić cztery takie same
55% tył 45% przód.Sqad pisze:Domyslam sie ile kosztuje bo sam do swojego kupilem komplet nowychasdero pisze: Zobaczysz wtedy ile kosztuje ta przyjemność AWD przy zakupie opon![]()
zimowek. Moze wezsze od Twoich ale naswietlenie sprawy juz mam.
A masz blokade mostu?, a jaki masz rozkald sily napedowej w %?
Normalnie jak w rajdowce, bo np Laborghini (czy jakos tak) z tego co pamietam maasdero pisze:55% tył 45% przód.Sqad pisze:Domyslam sie ile kosztuje bo sam do swojego kupilem komplet nowychasdero pisze: Zobaczysz wtedy ile kosztuje ta przyjemność AWD przy zakupie opon![]()
zimowek. Moze wezsze od Twoich ale naswietlenie sprawy juz mam.
A masz blokade mostu?, a jaki masz rozkald sily napedowej w %?