czy miał już ktoś przykre doświadczenie w odkryciu wody w bagażniku? Ja dzisiaj szukając jednej rzeczy zauważyłem że w lewej części bagażnika dokładnie tam gdzie mieści się zbiorniczek płynu, stoi sobie woda

Zastanawiałem się czy jest to efekt skraplania ze zbiorniczka ale jest to za duża ilość, pytanie czy nie ma tam jakiegoś odpływu? Druga sprawa to jak wyciągnąć zbiorniczek spryskiwaczy tylny? Na to wychodzi że jeszcze nie ma tam dziury bo dzisiaj nie padało a woda sobie stoi, będę chciał to zakonserwować w porę. W lato robiłem dokładny przegląd karoserii gdzie wszystkie plastiki były ściągnięte i nie było oznak korozji czy niepokojących objawów.
  Zastanawiałem się czy jest to efekt skraplania ze zbiorniczka ale jest to za duża ilość, pytanie czy nie ma tam jakiegoś odpływu? Druga sprawa to jak wyciągnąć zbiorniczek spryskiwaczy tylny? Na to wychodzi że jeszcze nie ma tam dziury bo dzisiaj nie padało a woda sobie stoi, będę chciał to zakonserwować w porę. W lato robiłem dokładny przegląd karoserii gdzie wszystkie plastiki były ściągnięte i nie było oznak korozji czy niepokojących objawów.Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam