Tak więc, myślę że to jest idealne rozwiązanie - i auto wystrojone i my pijani.

Oj zdziwilbys siePatryk- pisze:ogólnie jak dla mnie większość olei to fikcja i brandzlowanie sie marką i CENĄ ...ale kto bogatym zabroni

Bawiliscie sie w jakies obcinanie boostu na pierwszych biegach, czy jakies LC? Odcinka przesunieta?
 Bawiliscie sie w jakies obcinanie boostu na pierwszych biegach, czy jakies LC? Odcinka przesunieta?Jak chce to i bez tego zrobi (rozwalilem 3 skrzynie), a gdyby sie jeszcze wpakowalo szpere (wiem ile kosztujeKrecioPL pisze:LC i mocne starty mogłyby spowodować głuche 'chrrrrrrup' ze skrzyni.
 ), to by sie tak nie sypala i tez moglby naprawde przyjemnie ruszac
 ), to by sie tak nie sypala i tez moglby naprawde przyjemnie ruszac 

Po tym całym zamieszaniu ze strojeniem daliśmy tylko rade dojechać spokojnie do domu, zwłaszcza, że czas naglił. Na zlocie sobie to odbijemy, obiecuje
 Po tym całym zamieszaniu ze strojeniem daliśmy tylko rade dojechać spokojnie do domu, zwłaszcza, że czas naglił. Na zlocie sobie to odbijemy, obiecuje 

. Zero odzewu - nie ladnie. Dlatego tymbardziej sie szykuj bo w tym roku zlot bedzie dla Ciebie ciężki
. Zero odzewu - nie ladnie. Dlatego tymbardziej sie szykuj bo w tym roku zlot bedzie dla Ciebie ciężki  .
. 

Przod wydaje sie normalny, bo pewnie dawales dystans zeby hamulce upchnac, albo tylko takie wrazenie
 Przod wydaje sie normalny, bo pewnie dawales dystans zeby hamulce upchnac, albo tylko takie wrazenie 

Co do jezdzenia to moim zdaniem - tak, da sie jeździć na codzień. U mnie co prawda utrudnia sztywne zawieszenie i spiekowe sprzęgło, ale do wszystkiego można sie przyzwyczaić. Plusem u mnie jest spalanie. Mam poza Probe również Audi A6 2.8 i Volvo V40 2.0 T4 i oba palą więcej niż Probe (mówie o normalnej jeździe). Co do skrzyni to moja poprzednia padła na 99% przez to, że jeździła na złym oleju. Obecna chodzi idealnie i radzi sobie z szybka zmiana biegów. Przeguby i półosie od 8 lat mojego użytkowania nie były wymianiane i luzów nie mają. Ogólnie to mocne auta. Należy tylko wszystko zrobić z głową i zgodnie ze sztuką żeby bezawaryjnie służyło.
 Co do jezdzenia to moim zdaniem - tak, da sie jeździć na codzień. U mnie co prawda utrudnia sztywne zawieszenie i spiekowe sprzęgło, ale do wszystkiego można sie przyzwyczaić. Plusem u mnie jest spalanie. Mam poza Probe również Audi A6 2.8 i Volvo V40 2.0 T4 i oba palą więcej niż Probe (mówie o normalnej jeździe). Co do skrzyni to moja poprzednia padła na 99% przez to, że jeździła na złym oleju. Obecna chodzi idealnie i radzi sobie z szybka zmiana biegów. Przeguby i półosie od 8 lat mojego użytkowania nie były wymianiane i luzów nie mają. Ogólnie to mocne auta. Należy tylko wszystko zrobić z głową i zgodnie ze sztuką żeby bezawaryjnie służyło.